Interview met Anne Fischer-Braams

Mr. Anne Fischer-Braams is vicevoorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts. In dit interview geeft zij inzicht in de werkwijze van de Commissie. Daarnaast gaat Anne Fischer-Braams in op enkele zaken waarin de coronacrisis aan bod komt. Ook komen de ontwikkeling van het aanbestedingsrecht en de rol van de Commissie daarin aan bod. Het betreft een interview door Jurgen Vermeulen van Ten Holter/Noordam advocaten in het kader van ‘Interviews gemeentemaand’.

Mr. Anne Fischer-Braams is vicevoorzitter van de Commissie van Aanbestedingsexperts. In dit interview geeft zij inzicht in de werkwijze van de Commissie. Daarnaast gaat Anne Fischer-Braams in op enkele zaken waarin de coronacrisis aan bod komt. Ook komen de ontwikkeling van het aanbestedingsrecht en de rol van de Commissie daarin aan bod. Het betreft een interview door Jurgen Vermeulen van Ten Holter/Noordam advocaten in het kader van ‘Interviews gemeentemaand’.